سوپ ماست ارمنی؛ سوپ خاص با طعم جدید
سوپ ماست ارمنی نوعی سفید گرم و لطیف است که ماست از مواد اصلی تشکیلدهنده آن محسوب میشود.
فراروـ سوپ یکی از محبوبترین پیشغذاهای دنیاست که در بسیاری از رستورانها به صورت پیشغذا و غذای اصلی در انواع و طعمهای گوناگون سرو میشود. سوپ همچنین به دلیل داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و میتواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی بهخصوص وعده شام باشد. با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا میتوانید تهیه سوپ را که غذایی گرم و دلچسب برای این فصل است، در برنامه غذایی خانواده قرار بدهید.
به گزارش فرارو؛ سوپ ماست ارمنی نوعی سوپ سفید و بسیار خوشمزه است که ماست از مواد اصلی آن است. این سوپ سبک و لطیف دستور پخت بسیار آسانی دارد و میتوانید تنها با چند قلم مواد ساده این سوپ خوشمزه را در منزل تهیه کنید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه سوپ ماست ارمنی همراه ما باشید.
مواد لازم برای پخت سوپ ماست ارمنی
- بلغور گندم: سه چهارم پیمانه
- ماست ساده: 4 پیمانه
- تخم مرغ: 1 عدد
- آرد سفید: 3 قاشق غذاخوری
- کره: 2 قاشق غذاخوری
- پیاز: 1 عدد
- گشنیز خرد شده: نصف پیمانه
- آب: 3 پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
- نعناع داغ: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ ماست ارمنی
![]()
برای درست کردن این سوپ ماست خوشمزه ابتدا بلغور گندم را به مدت 4 ساعت خیس کنید، سپس همراه با آب و کمی نمک به مدت یک ساعت با حرارت کم بپزید تا نرم شود.
در مرحله بعد آرد را با ماست و تخم مرغ داخل قابلمه بریزید و هم بزنید، سپس کم کم آب را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به صورت یکدست حل شود.
حالا بلغور گندم پخته را اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا سوپ کم کم شروع به جوشیدن کند.
در مرحله بعد پیاز را خرد کنید و همراه با کره و کمی روغن سرخ کنید و به قابلمه سوپ اضافه کنید. در آخر گشنیز خرد شده را همراه با کمی نمک و فلفل قرمز به سوپ اضافه کنید و بیست دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید.
سوپ را داخل کاسه مناسب بکشید و با نعناع داغ تزیین کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ برای سبزی این سوپ میتوانید از جعفری خرد شده هم استفاده کنید اما سبزی اصلی این سوپ معمولا گشنیز است.
ـ پیاز داغ عطر و طعم بسیار خوبی به آش میدهد؛ اما نکته مهم این است که پیاز داغ باید کاملاً ریز و خشک باشد. برای داشتن یک پیاز داغ پودری و خشک پیاز را به صورت نازک برش بزنید؛ سپس در روغن فراوان که از قبل داغ شده است، سرخ کنید. به این نکته توجه داشته باشید که پیاز باید در روغن شناور باشد. بنابراین نباید حجم زیادی از پیاز را در یک مرحله اضافه کنید. بعد از اینکه پیاز سرخ شد، آن را روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن کاملاً گرفته شود. سپس روی سینی پهن کنید. دوباره که این فرآیند را انجام دادید، پیازهای جدیدی را که سرخ کردید، روی پیاز داغهای قبلی نریزید؛ چون باعث روغنی شدن قبلیها میشود. علاوهبر این باعث میشود که پیازها حالت خمیری پیدا کنند.