ترنج موبایل
کد خبر: ۱۰۱۳

شرق باز هم توقیف شد

شرق باز هم توقیف شد
تبلیغات
تبلیغات

روزنامه شرق صبحگاه امروز، دوشنبه پانزدهم مرداد ماه 1386 توقیف شد.

به گزارش خبرنگار فرارو، یکی از اعضای شورای سردبیری روزنامه شرق ضمن تایید این خبر گفت بنا به دستور شورای نظارت بر مطبوعات این روزنامه تا اطلاع ثانوی منتشر نمی شود.
به احتمال قوی، انتشار یک گفتگوی مفصل با یک نویسنده زن همجنسگرا که چند روز پیش در صفحه ادبیات این روزنامه به چاپ رسید، دستاویز این تصمیم هیات نظارت بر مطبوعات شده است.

به گزارش خبرنگار فرارو، نخستین بار وب سایت بازتاب متوجه مسائل غیر اخلاقی این نویسنده شد که پس از درج خبری در این رابطه، مسئولان روزنامه بلافاصله عذرخواهی کردند و اعلام کردند که رسما نیز از این سهل انگاری در روزنامه پوزش خواهند خواست که در نتیجه آن خبر مذکور از روی وب سایت بازتاب برداشته شد، اما گویا برخی با رساندن مشروح آن مصاحبه و برخی مطالب وبلاگ نویسنده مذکور (ساقی قهرمان) به اعضای هیات نظارت مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تقاضای توقیف شرق را مطرح می کنند که امروز، همزمان با انتشار عذرخواهی در صفحه اول روزنامه شرق، خواسته آنها جامه عمل پوشید.

اظهارات رییس شورای سردبیری
در آخرین اخبار از این روزنامه، احمد غلامی، رییس شورای سردبیری شرق ضمن تایید خبر توقیف به خبرنگار فرارو گفت: «در پی درج مصاحبه ای با یک نویسنده زن، به وزارت ارشاد فراخوانده شدم و در جلسه ای که از ساعت 6 تا 10 صبح امروز به طول کشید، این موضوع مورد بررسی قرار گرفت که در پایان این جلسه، آقای انتظامی رییس این هیات به من اعلام کردند مقرر شده است که روزنامه شرق توقیف شود.»
این سومین بار است که روزنامه شرق به مدیر مسوولی محمد رحمانیان توقیف می شود.

شرق از سیستان تا تهران
"شرق" در ابتدا نشریه ای محلی در استان سیستان و بلوچستان با مدیر مسوولی "محمد رحمانیان" بود که پس از طی مراحل قانونی، در سال 1382 به صورت ملی منتشر شد.
نخستین شماره شرق به این صورت، با نظارت مستقیم محمد عطریانفر در دوم شهریور ماه 1382 به روی دکه ها رفت و به سرعت مورد استقبال قرار گرفت. سردبیری این روزنامه را "محمد قوچانی" بر عهده داشت و دبیران برخی از سرویس های آن عبارتند بودند از: عبدالرضا تاجیک (سیاسی)، محمد رهبر (اجتماعی)، حمیدرضا ابک (اندیشه)، کاوه فیض اللهی (علم)، احمد غلامی (ادب و هنر)، امیر حسین رسائل (اقتصاد)، آرش راهبر (ورزش) و عباس کوثری (عکس).

شرق در مدت کوتاهی توانست به تیراژ بالایی دست یابد و به خصوص در میان قشر نخبه و دانش آموخته مخاطبان زیادی پیدا کند.
این روزنامه در مرحله دوم انتخابان ریاست جمهوری سال 84 با قدرت هر چه تمامتر به نفع هاشمی وارد صحنه شد.

"شرق" تا پیش از این دوبار توقیف شده بود که در خلال توقیف پیشین، بسیاری از نیروهای آن به خصوص "محمد قوچانی" جذب روزنامه "هم میهن" شدند. هم میهن نیز چندی پیش به دستور قضایی توقیف شد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات