ترنج موبایل
کد خبر: ۹۳۱۲۳۷

دسر بیسکوییت و نارنگی؛ خوشمزه ترین دسر پاییزی

دسر بیسکوییت و نارنگی؛ خوشمزه ترین دسر پاییزی

دسر بیسکوییت و نارنگی نوعی دسر بسیار لطیف و خوشمزه است که از ترکیب نارنگی با ژله، بیسکوییت و... تهیه می‌شود.

تبلیغات
تبلیغات

فراروـ  دسرها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که میوه تازه دارد، بسیار خوش طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. دسر بیسکوییت و نارنگی یکی از انواع دسرهای میوه‌ای است که از ترکیب نارنگی تازه، ژله پرتقالی، خامه، بیسکوییت و... تهیه می‌شود. این دسر به خاطر داشتن نارنگی سرشار از ویتامین سی است، همچنین برای شب یلدا یک دسر بسیار زیبا، پاییزی و خوشمزه است. اگر دوست دارید این دسر نارنگی خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر بیسکوییت و نارنگی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه دسر بیسکوییت و نارنگی

نارنگی: 4 عدد

بیسکوییت پتی‌پور: 2 بسته

ژله پرتقال: 2 بسته

آب جوش: 2 لیوان

خامه صبحانه: 200 گرم

طرز تهیه دسر نارنگی و بیسکوییت

دسر بیسکوییت و نارنگی

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا 2 عدد نارنگی را پوست بگیرید و به صورت درسته از وسط به دو نیم دایره مساوی تقسیم کنید. ظرف یا قالب موردنظرتان را انتخاب و کف آن را کمی چرب کنید. نارنگی‌ها را از سمتی که برش زده‌اید، کف قالب بچینید، طوری که سطح برش خورده کف ظرف قرار بگیرد. حالا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار کتری بگذارید تا کاملا شفاف شود، سپس داخل قالب و روی نارنگی‌ها بریزید و ظرف را داخل یخچال بگذارید تا ژله ببندد. در این فاصله یک بسته دیگر پودر ژله را با آب جوش حل کنید و روی بخار کتری هم بزنید تا شفاف شود. حالا ژله شفاف شده را که از حرارت افتاده است، داخل پارچ مخلوط‌کن بریزید و خامه صبحانه و دو عدد نارنگی پوست گرفته بدون هسته را به آن اضافه کنید و دستگاه را یک دقیقه بزنید تا مواد به صورت یکدست میکس شود. در آخر بیسکوییت پتی‌پور خرد شده را با مایه دسر مخلوط کنید و این مایه را روی لایه ژله‌ای بریزید و قالب را دوباره داخل یخپال بگذارید. حدود 4 ساعت بعد که دسر کاملا بست، می‌توانید آن را از یخچال خارج و داخل ظرف سرو برگردانید، نوش جان.

نکات مهم

ـ سعی کنید از نارنگی بدون تخم استفاده کنید و اگر نارنگی شما تخم دارد، حتما از قبل تخم‌های آن را خارج کنید تا دسر تلخ نشود.

ـ بیسکوییت پتی‌پور از جمله محصولاتی است که برای تهیه انواع دسر و چیز کیک از آن استفاده می‌شود و به دو صورت وانیلی و کاکائویی در بازار موجود است. برای تهیه این دسر می‌توانید به جای بیسکوییت پتی‌پور از بیسکوییت مادر و یا هر نوع بیسکوییت وانیلی ساده نیز استفاده کنید.

 

 

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات