تصاویر؛ معماری خاص موزه منیر در تهران؛ رتبه سوم جایزه معماری آسیا

فضای اختصاص داده شده به این گالری، فضایی نسبتاً کوچک و با بستری پُر از بازشو، پنجره و عوارض مزاحم برای نمایشِ مطلوب و حرفهای آثار، در نظر گرفته شده بود که نمایش تعداد ۵۱ اثر با ابعاد متفاوت و نسبتاً بزرگ مقیاس را عملاً ناممکن می نمود.
موزه منیر شاهرودی فرمانفرمائیان در باغ موزه نگارستان تهران، با چالشی غیرمنتظره در نمایش آثار روبرو بود. اما راه حلی خلاقانه، این فضا را به تجربهای بینظیر از هنر و نور تبدیل کرد. موزه منیر، خانه آثار ارزشمند منیر شاهرودی فرمانفرمائیان، هنرمند نامی ایرانی است که در باغ موزه نگارستان تهران واقع شده است.
به گزارش عصر ایران؛ فضای اختصاص داده شده به این گالری، فضایی نسبتاً کوچک و با بستری پُر از بازشو، پنجره و عوارض مزاحم برای نمایشِ مطلوب و حرفهای آثار، در نظر گرفته شده بود که نمایش تعداد ۵۱ اثر با ابعاد متفاوت و نسبتاً بزرگ مقیاس را عملاً ناممکن می نمود.
در مجموعه مطالب معماری، هدف معرفی توان و ظرفیت بالای این علم نزد معماران صاحب سبک کشورمان است. این آثار به وضوح نشان می دهند که دانش معماری در ایران مطابق با پیشرفت های روز و حتی فراتر از آن قرار دارد که می تواند جایگاه خاص کشورمان در خلق آثار هنری و حرفه ای را اثبات کند. بنابراین در تصاویر این مطالب ما فقط از هنر و دانش معماری لذت می بریم...
از همین رو تصمیم بر این شد که پوسته دومی به صورت خنثی ولی شناور در فضا، بستری برای نمایش آثار باشد. پوسته ای با فاصله که به وضع موجود پنجره ها و نمای ساختمان نسبتا قدیمیِ فعلی آسیبی وارد نسازد.
سادگی و توجه به جزئیات به واسطه همنشینی و تأثیر نور و آینه و تلألو دل انگیزشان گویی خود اثری دیگر از ملکه آینه هاست که اینبار فرصت حضور، قدم زدن و کشف و شهود در میان زیبایی های چشم نواز و بی وصف آن را به ما داده است.