افشاگری درباره گذشته اوباما
يك هفتهنامه آمريكائي با بررسي مدارك و افشاگريهاي انجام شده در مورد رئيسجمهوري آمريكا اين احتمال را مطرح ميكند كه اوباما از دوران جواني با سازمان جاسوسي آمريكا همكاري ميكرده است.
"ويكتور تورن " نويسنده آمريكائي در گزارشي با عنوان "گذشته مبهم اوباما " به بررسي سوابق رئيسجمهوري آمريكا و احتمال همكاري او با سازمان جاسوسي آمريكا، سيا، پرداخته است.
در ابتداي اين گزارش كه در آخرين شماره هفتهنامه امريكنفريپرس " به چاپ رسيده است، به بخشهائي از سخنان "ديانا اسپينگولا " (Deanna Spingola)، نويسنده آمريكايي اشاره شده كه گفته بود: "سيا از همان روز اول، باراك اوباما را در نظر داشت و اين احتمال وجود دارد كه اوباما محصولي از سيا باشد. "
تورن توضيح ميدهد: اين نظريه شالوده فصل كاملا جديدي را در تاريخ مرموز رئيسجمهوري آمريكا بنا مينهند.
در همين رابطه بايد بخشهائي از مقاله "فرانك بلك " را كه با نام "مادر اوباما عضو جدا شده سيا است " در 30 نوامبر 2008 منتشر شد، بازخواني كنيم: "استنلي اندانام "، مادر اوباما در اواخر دهه 50 توسط آژانسهاي اطلاعات و با هدف نفوذ به سازمانهاي حقوق مدني و "مليگرايان سياه " كه در آن زمان به سرعت در حال شكلگيري بودند، استخدام شد.
اين گزارش با اشاره به اين مسئله كه پدر حقيقي اوباما احتمالا "فرانك مارشال ديويس "، عضو حزب كمونيست شيكاگو بوده است، ميافزايد: ديويس طي دهه 70 و زماني كه مادر "تنها و فقير " اوباما در حال سفر به 13 كشور مختلف بود، وظيفه تربيت اوباما را به عهده گرفت.
نويسنده كتاب "نقش اسرائيل در 11 سپتامبر " ميافزايد: بلك كشف كرده كه مادر اوباما دستكم براي دو سازمان كه به عنوان پوشش سيا فعاليت ميكردند، كار كرده است. و نكته بسيار جالب ديگر اين است كه استخدام كننده خانم اوباما در "بنياد فرد " اندونزي كسي نبوده جز "پيتر گايزنر "، پدر "تيموتي گايزنر "، وزير خزانهداري كنوني ايالات متحده آمريكا.
اين گزارش ميافزايد: اوباما پس از پايان دوران دبيرستانش وارد دانشگاه شد. در اين مقطع، ديويس به او توصيه كرد كه "تو براي تحصيل كردن به دانشگاه نميروي، تو به آنجا ميروي تا آموزش ببيني... آنها به تو آموزش ميدهند تا از كلمات استفاده كني و بنابر اين آنها ديگر معنائي براي تو ندارند. "
در دوران دانشگاه، يعني در فاصله سالهاي 1979 تا 1981 پرفسور "راجر بوخ " كه يك ماركسيست بود، به عنوان كنترل كننده بعدي اوباما فعاليت ميكرد. و در همين دوران بود كه زندگي اوباماي جوان به شدت تغيير كرد.
بر اساس اين گزارش، در دوران انتخابات رياستجمهوري سال 2008 آمريكا، يك كشيش سياهپوست به نام "جيمز ديويد منينگ " تصاوير ويديوئي را در اينترنت پخش كرد كه به شدت اوباما را زير سوال برده و وي را "فرستاده شيطان " خواند.
منينگ همچنين چگونگي ارتباط اوباما با سيا را نيز توضيح داد: براي درك كامل اوباما و رشد ابهامآميز قدرت او، بايد بدانيد كه او وقتي در دانشگاه بود به استخدام سيا درآمد. در واقع سيا در زمان جنگ شوروي و افغانستان مشكل بزرگي داشت كه عبارت بود از عدم نفوذ در دنياي عرب؛ بنابر اين اوباما با آشنائي كه از فرهنگ اسلامي و رسوم مناطق مرزي پاكستان و افغانستان داشت، ميتوانست اين مشكل را حل كند. در نتيجه وي با نام "داگلاس مكآرتور " در جنگ سري آمريكا در افغانستان به عنوان مامور لجستيك انجام وظيفه ميكرد.
منينگ با بيان اين مطلب كه اوباما براي فعاليتهايش و غيبتهاي طولاني مدتش نياز به پوشش داشت مينويسد: وي دو سال در دانشگاه "اوكسيدنتال " حضور داشت و همه او را ميشناختند. بنابر اين غيبت او مورد توجه ديگران قرار ميگرفت. در نتيجه اوباما به دانشگاه "كلمبيا " نيويورك منتقل شد. و در همين دانشگاه بود كه تحت آموزش "برژينسكي "، استاد اصلي خود قرار گرفت.
بر اساس اين گزارش، برژينسكي نيز از دهه 50 با سيا در ارتباط بود. به همين خاطر، اوباما به افغانستان فرستاده شد و از آنجا نيز بين پاكستان و روسيه سفر ميكرد.
اين گزارش با بيان اين مطلب كه بخشي از مسئوليت اوباما در افغانستان تحويل پول و مواد مخدر بود، ميافزايد: "اسپينگولا "، نويسنده آمريكايي در مقاله 21 مارس خود با عنوان "باراك اوباما: مامور سابق سيا " نوشت: ادعا ميشود كه اوباما مامور اصلي سيا براي تامين پول و سلاح طالبان، يعني گروهي كه توسط سيا و براي مقابله با شوروي آموزش ديده بود، فعاليت ميكرد.
تورن با تاكيد بر آنكه برژينسكي علاوه بر آنكه يكي از بنيانگذاران "كميسيون سهجانبه " است، كارشناس سازمان سيا در رابطه با اتحاد شوروي نيز بوده، ميافزايد: افشاگريها موجب ايجاد وضعيت دشواري در فاصله سال 2007 تا 2008 شد كه اوباما را وادار به اعتراف سختي، مبني بر اينكه وي سال 1981 به پاكستان سفر كرده بود، نمود. اين در حالي است كه وي در زندگينامههاي پيشيني كه در رابطه با خود منتشر كرده بود از ذكر سفرش به پاكستان خودداري كرده بود.
از سوي ديگر در نتيجه وضعيت بحراني پاكستان در سال 1981، اوباما نيز به ليست شهروندان آمريكائي كه از ورود به پاكستان منع شدند، اضافه شد. با اين حال وي به سادگي و با استفاده از گذرنامه اندونزيائي خود به عنوان يك دانشجوي خارجي، ميتوانست وارد پاكستان شود.
تورن ميافزايد: در سال 1981، سيا از پاكستان به عنوان محل بزرگترين عمليات سري خود در جهان به منظور تاثيرگذاري بر جنگ افغانستان استفاده كرد.
نكته جالب توجه ديگر در مورد وقايع سال 1981 و پاكستان اين است كه "اسامه بنلادن " هم همانند اوباما از جمله مامورين سيا بود كه در جنگ افغانستان نقشآفريني ميكردند.
منينگ همچنين با اشاره به غيبت اوباما در زمان تحصيلش در دانشگاه كلمبيا مينويسد: كاراگاهان خصوصي كه در مورد دوران تحصيل اوباما تحقيق كردند، نتوانستند حتي يك مدرك پيدا كنند كه حاكي از حضور اوباما در فعاليتهاي دانشگاهي باشد. در حقيقت هيچ مدركي وجود ندارد كه نشان دهد اوباما در فاصله سالهاي 1981 تا 1984 در دانشگاه كلمبيا حضور داشته، زندگي و يا كار ميكرده است.
تورن در اين باره توضيح ميدهد: حال ديگر دليل غيبت اوباما در دانشگاه را ميدانيم. او به احتمال زياد مشغول انجام وظايف خود در قبال سازمان سيا بوده است.
با اين حال وي بلافاصله پس از اتمام تحصيلاتش در سال 1983، اولين شغل خود را در يك بنگاه بينالمللي مشاوره تجاري با نام "شركت تجارت بينالملل " كه يكي از شركتهاي مشهور وابسته به سازمان سيا است، را پيدا كرد.