ترنج موبایل
کد خبر: ۲۶۴۴۵

عسگراولادي پيش از خطبه نماز جمعه سخنرانی کرد

تبلیغات
تبلیغات


دبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري گفت: بايد توجه كنيم انتخابات رياست جمهوري پيش‌رو يك جشن است و ما بايد شرايط خوبي را پديد بياوريم.

حبيب‌الله عسگراولادي در سخنان پيش از خطبه‌هاي نماز جمعه اين هفته تهران تاكيد كرد: در اين شرايط خوب كه در طليعه انتخاباتي بسيار شاد و موثر قرار داريم، به عنوان خادمي كه در تمام انتخابات‌هاي بعد از انقلاب شركت كرده‌ام مي‌گويم كه اين انتخابات را يك جشن ايماني و ملي بدانيم. نكند برخي ستادها و طرفداران كانديداها اين فضا را به ميدان مخاصمه تبديل كنند.

وي خاطرنشان كرد: ما چهار نامزد داريم كه فقهاي شوراي نگهبان آن‌ها را صالح تشخيص داده‌اند و هر سليقه‌اي مي تواند نامزد مورد نظرش را پيدا كند. اين‌طور نباشد كه نامزد خود را حق و ديگري را باطل بدانيم. اگر اين‌گونه باشد خواسته‌هاي مقام معظم رهبري تامين نمي‌شود.

استنباط من اين است كه مقام معظم رهبري انتخابات را پرشركت كننده‌ترين مي‌خواهند و مي‌خواهند رييس‌جمهور دهم با بيشترين راي از مردم انتخاب شوند.

وي يادآور شد: مقام معظم رهبري مي‌خواهند انتخابات كه تمام شد انسجام ملي كه در جهان بتواند اثرگذار باشد ايجاد شود. نگذاريد كه جشن بزرگ ايماني و ملي ما به وسيله بعضي احساسات ميدان مخاصمه شود كه بعد از جريان انتخابات اگر ميدان مخاصمه باشد نمي توانيم انسجام لازم كه مورد نظر رهبري عزيز هست داشته باشيم.

دبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري تصريح كرد: شرايط ما براي آن‌چه مقام معظم رهبري مي خواهند آماده است. به ستادهاي چهار نامزد، طرفداران‌شان و جوانان‌شان عرض مي‌كنم توجه داشته باشيد عمل شما در محضر خداست و خدا مي‌بيند.

وي در بخش ابتدايي سخنان خود نيز با اشاره به واقعه ‌١٥ خرداد يادآور شد: رژيم سفاك حمله وحشيانه‌اي به حوزه‌ علميه قم داشت، در اين حمله آن‌ها مي‌خواستند آسيب‌هايي به نهضت اسلامي بزنند و اين آسيب‌ها را از طريق صدمه به طلاب، محيط تحصيلي و حريم به مراجع داشته باشند و مردم را با حركتي وحشيانه‌ مايوس كنند. حضرت امام و ديگر بزرگان و مراجع بهترين استفاده را از جريان مدرسه فيضيه كردند و مردم را آگاه كردند.

وي اظهار كرد: هركس خدمت حضرت امام نامه مي‌نوشت و مساله‌اي سوال مي‌كرد امام خميني راجع به حمله فيضيه بيان مي‌كردند و برداشت سالمي را از حمله وحشيانه به اعماق كشور مي‌دادند. حضرت امام در طليعه‌ محرم كه ‌١٢ محرم با ‌١٥ خرداد مصادف شده بود - تلگرافي به وعاظ و روساي هيات‌هاي ديني فرستادند و خواستند آن سال محرم را جوري برگزار كنند كه حمله به فيضيه و طالبيه‌ تبريز مورد توجه قرار گيرد. ايشان خواستند حركت عاشورا را حركتي در دفاع از حريم حوزه‌هاي علميه، حريم مراجع و مساجد قرار دهند.

وي هم‌چنين يادآور شد: ما در تهران حدود دو هزار ميز در ايام عاشورا داشتيم. تلگراف امام را به اعماق اين برنامه‌ها رسانديم و عمدتا آهنگي واحد بر عليه تجاوز رژيم به حريم مذهبي كشور سامان داده شد. علاوه بر اين امام اجازه فرمودند هيات‌هاي ديني در روز عاشورا به جاي دسته‌هاي محلي دسته‌اي سامان دهند كه راهپيمايي جدي بود. اين راهپيمايي كه حد متوسط آن به صد هزار نفر رسيد با مقاومت دژخيمان روبرو شد. اما راهپيمايي انجام شد و افراد زيادي به آن پيوستند.

اين عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي ادامه داد: راهپيمايي از نظر تشكل و محتوا با دسته‌هاي معمول عاشورا متفاوت بود اين راهپيمايي به صورت صفوف منظم با پارچه‌ نوشته‌هاي از فرمايشات امام و ساير مراجع، قرائت قرآن، شعر و شعارهاي تازه انجام شد. در جلوي راهپيمايي هم تعدادي از قاريان قرآن و علما با قرائت قرآن حركت مي‌كردند. پرچم‌هاي سبز و سرخ و سفيد بدون علم و كتل نيز در راهپيمايي حمل مي‌شد.

وي ادامه داد: جلوي در مسجد كه رسيديم سه نفر بالاي در مسجد سخنراني كردند. پس از آن وقتي به سمت دانشگاه تهران حركت كرديم همين طور جمعيت به ما مي‌پيوستند تا اين‌كه به دانشگاه كه رسيديم حدود صد هزار نفر جمعيت بودند. اين جمعيت انبوه مشت‌هاي گره كرده خود را به سمت كاخ سلطنتي گره كرده بودند و شعار مي‌دادند. به مدرسه صدر كه رسيديم پايان برنامه با ابتكاري انجام شد. پرچم‌ها و پلاكاردها طوري فرو ريخته شد كه نتوانستند كسي را بشناسند و بگيرند.

وي تصريح كرد: امام با درخواست علما و طلاب عصر عاشورا در مدرسه فيضيه سخنراني كردند اين سخنراني صراحت‌هاي راجع به شاه و سلطنت داشت. جوانان ما توجه كنند مديريت اصلي برنامه با حضرت امام و مراجع تقليد بوده و اينكه مي‌گويند هيچ حزب و تشكيلاتي جز ايمان مردم در ‌١٥ خرداد نقش نداشته است ،‌حقيقتا همين طور بود.

نماينده‌ ولي فقيه در كميته امداد حضرت امام خميني (ره)

نماينده ولي فقيه در كميته امداد امام خميني با اشاره به سخنان حضرت امام(ره) در مدرسه فيضيه ياد آورد شد: شايد اين شديدترين نطق يك مرجع تقليد شيعه از آغاز تا پايان پهلوتي بود. اين نطق ‌٣٠ ساعت فاصله با دستگيري امام داشت. شب دوازدهم امام از قم به تهران آمدند. ما صبح ‌١٢ محرم در هيات انصارالحسين منتظر آيت الله وحيد خراساني بوديم. ايشان تشريف نياوردند. منتظر حضرت حجت الاسلام و المسلمين مرواريد بوديم كه ايشان هم نيامدند خبر نداشتيم ديشب چه اتفاق افتاده بود آقاي توكلي بنياد وارد جلسه شد. ايشان به رانند خود اشاره كرد. او در وسط جلسه ايستاد و گفت: ديشب آقاي‌مان را از قم دزديدند و بعد غش كرد.

وي افزود: قرار شد راه بيفتيم و با يك شعار به خيابان‌ها بياييم و آن "يامرگ يا خميني" بود. شايد خواست خدا بود كه دژخيمي از راديو اعلام كرد خميني از قم به تهران آورده شده و به زودي به سزاي خيانتش مي‌رسد، آن‌هايي كه اطلاع پيدا نكرده بودند هم به خيابان‌ها ريختند. اين حركت خودجوش ايماني مردم ظرف چند ساعت اثري داشت كه همين دژخيم در ساعت ‌٥/١ بعدازظهر در راديو اعلام كرد آيت‌الله خميني از قم به تهران آورده شد و به زودي به وطن معروف‌شان عودت داده مي‌شوند. خواستند آب روي آتش مشتعل شده مردم بريزند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات