ترنج موبایل
کد خبر: ۸۸۶۸۵۹

سخنگوی حزب اعتماد ملی در گفتگو با فرارو مطرح کرد:

صداوسیما از دغدغه‌های مردم دور است/ تغییر باید از مدیران شروع شود

صداوسیما از دغدغه‌های مردم دور است/ تغییر باید از مدیران شروع شود

همه مجموعه هایی که مردم را از دستگاه های حاکمیتی دور کرده اند باید تغییر رویه دهند. برای مثال دستگاه های گزینش باید تغییر جهت دهند.در بسیاری از ادارات، سازمان ها و مراکز رسمی و دولتی، افرادی حضور دارند که بی توجه به سوابق کاری و تحصیلی و تنها بر اساس برخی ایدئولوژی ها یا جهت گیری های سیاسی یا اختلاف های فکری تصمیم می گیرند کدام افراد را در مجموعه ها جذب کنند یا خیر.

تبلیغات
تبلیغات

فراروپس از پایان جنگ 12 روزه ایران و اسرائیل، یکی از بحث های تکرار شوند، بحث انسجام ملی و چگونگی حفظ این انسجام است. برخی تحلیلگران معتقدند برای حفظ انسجام ملی لازم است نهادهایی مثل صدا و سیما نیز اقدامات خود را تغییر دهند و برخی دیگر می گویند تغییرات باید اساسی تر و واضح تر باشد.

به گزارش فرارو، علی‌اکبر ولایتی با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشته است: «حفظ انسجام ملی مورد تایید مقام معظم رهبری، می‌تواند شامل تغییر برخی رویکردهای اجتماعی، حاکمیت و محور قرار دادن رضایت مردم  شود  به گونه‌ای که برای آنها ملموس باشد.»

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل با بیان اینکه مردم خود را اثبات کردند و اکنون باید نوبت مسوولان باشد،  تاکید کرده است: «شیوه های منقضی شده دیگر پاسخگوی جامعه پس از جنگ نخواهد بود.»

 افزون بر این سخنان ولایتی، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفته است: «ما در بحث تولید محتوا در کشور هم از نظر فرهنگی و هم از نظر اقتصادی داریم ضرر می‌کنیم، صداوسیما در این بخش دارد کوتاهی می‌کند.»

با توجه به این اظهارنظرها، محمدصادق جوادی حصار، سخنگوی حزب اعتماد ملی و فعال سیاسی اصلاح طلب در گفتگو با فرارو به تحلیل این موضوع پرداخته است:

مدیران فعلی صدا و سیما عملا تغییر را غیرممکن کرده اند

محمدصادق جوادی حصار به فرارو گفت: «اظهارنظرهای آقایان ولایتی و قالیباف و اظهار نظرهای مشابه، حاصلیست از موج سنگین مطالباتی که داخل کشور، به وجود آمده است. مردم ایران صریحا در دوران جنگ نشان دادند که به اصول ملی میهنی پایبندی دارند و اکنون نیز مسئولان به این جمع بندی رسیده اند که برای پیروزی در هر میدان به حمایت همه جانبه و کامل همه مردم ایران، نیاز داریم. حقیقت این است که صدا و سیما در بحث مطرح کردن مشکلات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی مردم بسیار ضعیف عمل می کند و گویی این موضوع را نادیده می گیرد که ملت ایران، بسیار فهیم و اگاه و شجاع هستند.»

وی افزود: «صدا و سیما به دنبال تاکید بر نوعی نگرش خاص است. نگرشی که  تا کیلومترها از مردم فاصله دارد. رویه ای که صدا و سیما در پیش گرفته، رویه ای است که عملا چیزی به جز خسران و ضرر ندارد. اگر هم بنابر ایجاد تغییر است. باید به این موضوع توجه داشت که با وجود مدیران فعلی، عملا نمی توان انتظار تغییر گسترده ای را در ساختار صدا و سیما داشت. تصمیم گیران و تصمیم سازان صدا و سیما از دغدغه های مردم بسیار دور شده اند. به اعتقاد من بعد از این که این افراد تغییر کنند، می توان درباره حرکت به سمت مردم و انسجام ملی صحبت کرد. در حال حاضر، صدا و سیما فقط روی یک عده مخاطب خاص متمرکز شده و می خواهد این افراد را راضی نگه دارد. این گروه هم در اقلیت کامل قرار دارند

سیستم گزینش نیروهای متخصص کشور ایدئولوژیک است

این فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه و درخصوص اهمیت انسجام ملی و حفظ انسجام مدنظر رهبری گفت: «همه مجموعه هایی که مردم را از دستگاه های حاکمیتی دور کرده اند باید تغییر رویه دهند. برای مثال دستگاه های گزینش باید تغییر جهت دهند. در بسیاری از ادارات، سازمان ها و مراکز رسمی و دولتی، افرادی حضور دارند که بی توجه به سوابق کاری و تحصیلی و تنها بر اساس برخی ایدئولوژی ها یا جهت گیریهای سیاسی یا اختلاف های فکری تصمیم می گیرند کدام افراد را در مجموعه ها جذب کنند یا خیر. این در حالیست که اگر بحث بر سر نخبه سالاری باشد، این روش اشتباه ارزیابی می شود و نتیجه ای مخرب خواهد داشت. »

وی افزود: «متاسفانه سواد سیاسی، فرهنگی و حرفه ای کمترین ارزش و اعتبار را نزد برخی از این گزینش کاران دارد. این افراد بر اساس خط و خطوط و ایده های شخصی و فکری خود تصمیم می گیرند. از دید من بزرگ ترین معضل کشور ما در حال حاضر، فقدان یک نگاه ملی به مسائل اساسی کشور است؛ نگاهی که به جای تصمیم گیری های خود را بر اساس یک ایدئولوژی خاص بگیرد، بر اصول دولت/ ملت متمرکز شود. اگر به دنبال توسعه آن نگاه ملی و میهنی هستیم که رهبری بر آن تاکید کرده اند، باید قبل از هرچیز عناصر تاثیرگذار بر این نگاه را شناسایی کرده و توسعه دهیم.»

جوادی حصار تاکید کرد: «درست است که وقتی پای میهن وسط است همه اختلافات کنار می رود، اما وقتی شرایط به حالت عادی برمی گردد انگار همه چیز به حالت قبل برمی گردد و این، درست نیست. تغییر در جامعه باید از تغییر در دیدگاه مدیران آغاز شود. از مدیران صدا و سیما گرفته تا مدیران ادارات و سازمان های مهم کشور.»

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۱۱ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات