جهان در آیینه روزنامهها
احمدینژاد و كاروان رسانهای نيويورک
فرارو- سفر احمدینژاد به نیویورک مهمترین اتفاق بین المللی از نظر روزنامههای ایرانی است. دو گزارش درباره این سفر همراه با خبری درباره افغانستان حاصل بررسی ما از صفحات بین الملل روزنامههای امروز چهارشنبه است.
تهران امروز> رئيسجمهور در برابر مجري معروف
گزارش تهران امروز درباره مصاحبه رئیس جمهور با مجری معروف شبکه پيبياس چارلی رز در برنامه شصت دقیقه است. چارلی رز در این برنامه از احمدینژاد درباره ماجرای سکینه محمدی، انتخابات سال گذشته او و وضعیت رقیبان احمدینژاد و اظهارات هیلاری کلینتون پرسید. رئیس جمهور در طی مصاحبه از مواضع وزیر خارجه آمریکا انتقاد کرد. او همچنین درباره ناآرامیهای پس انتخابات با تاکید بر اینکه در ایران آزادی وجود دارد گفت که باید رقبای انتخاباتی او به رای مردم گردن مینهادنند. رئیس جمهور در ادامه به ماجرای اعدام سکینه مجمدی پرداخت و گفت که او متهم به مشارکت در قتل شوهرش است و پرونده او در دست بررسی است. او همچنین از جو سازی رسانههای غربی در این باره انتقاد کرد.
دنیای اقتصاد> 2010؛ پرتلفاتترین سال برای نیروهای ناتو
دنیای اقتصاد مینویسد 9 نظامی خارجی در سقوط هلیکوپتر در افغانستان کشته شدند. با کشته شدن این 9 نظامی، سال 2010 به خونینترین سال برای نظامیان خارجی در افغانستان پس از آغاز جنگ در این کشور تبدیل شد. به گزارش منابع خبری، فرماندهی نیروهای تحت فرمان ناتو در افغانستان، دیروز با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد که یک فروند هلیکوپتر حامل نفرات ناتو در جنوب افغانستان سقوط کردهاست که در جریان آن، 9 نظامی عضو این نیروها جان خود را از دست دادهاند.در این اطلاعیه زمان وقوع این حادثه بامداد دیروز، 21 سپتامبر، ذکر شده است.
ایران> احمدينژاد و كاروان رسانهاي نيويورك
روزنامه دولتی ایران درباره سفر احمدینژاد به نیویورک این گونه مینویسد: «نشست امسال مجمع عمومي سازمان ملل پيش از گذشته تحتالشعاع حضور دكتر محمود احمدينژاد، رئيس جمهور كشورمان قرار دارد.» این روزنامه همچنین میگوید که رسانه هاي غربي معترف هستند كه فرستاده ويژه كشورمان در اجلاس جهاني بيش از رهبران غربي موفق شده بر رسانههاي اروپايي و امريكايي نفوذ يابد. ایران با اشاره به گزارش شبکه پی بی اس متذکر میشود که بسیاری از روزنامه نگاران معترفند که در مصاحبه با احمدینژاد خلع سلاح میشوند. این روزنامه در پایان مینویسد: «مسافران خبري و كاروان رسانهها در نيويورك هنوز اين گفته باربارا اسلاواين را به خاطر ميآورند كه گفت: «ديگر از احمدينژاد از هولوكاست نپرسيد زيرا پاسخ او به هولوكاست چيزي است كه افكار عمومي شرقيها كاملاً آن را ميپذيرد.»