طول عمر بيشتر با رژيم غذايي مديترانهيي
بر اساس آخرين تحقيقات دانشمندان آمريکايي در خصوص مرگ و مير در اين کشور، داشتن يک رژيم غذايي مديترانهيي مي تواند طول عمر را افزايش دهد.
افرادي که رژيم غذايي نزديک به مديترانهيي دارند احتمال مرگشان پس از پنج سال داشتن اين رژيم 20 درصد کمتر از ديگران است.همچنين احتمال حملات قلبي و سرطان نيز در اين گروه بسيار کمتر است.
رژيم غذايي مديترانهيي مملو از ماهي، ميوه، سبزيجات، غلات بوده و در آن کمتر لبنيات و گوشت قرمز ديده مي شود.
اين گونه رژيم غذايي به خصوص براي سيگاريهايي که اضافه وزن نيز ندارند، بسيار مناسب ميباشد و افراد مي توانند از خاصيت آنتي اکسيدانها و چربي پايين خون که در رژيم غذايي مديترانهيي ميباشد، بهره ببرند.