چیزکیک کدو حلوایی را با این روش خاص برای شب یلدا درست کنید!
چیز کیک کدو حلوایی نوعی شیرینی بسیار خوشمزه و خوشرنگ و بوی پاییزی است که میتوانید آن را برای شب یلدا درست کنید.
فراروـ چیز کیک یکی از انواع شیرینیهای مدرن است که مواد میانی آن از پنیر خامهای تشکیل شده است و پایه بیسکوییت یا کیک دارد. چیز کیکها شیرینیهای بسیار لذیذ و پر طرفداری هستند و در انواع میوهای، شکلاتی، وانیلی و... تهیه میشوند. چیز کیک را با دو روش پختن داخل فر و یا بدون نیاز به پختن و به صورت یخچالی آماده میکنند.
به گزارش فرارو، چیزکیک کدو حلوایی نوعی چیزکیک بسیار خوشمزه و خوشرنگ و بوی پاییزی است که کدو حلوایی از مواد اصلی تشکیلدهنده آن است. پایه این چیزکیک خود کدو حلوایی است و نیازی به کیک و بیسکوییت ندارد و با روش خاصی آماده میشود. اگر دوست دارید این چیزکیک متفاوت و خاص را برای شب یلدای امسال درست کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه چیزکیک کدو حلوایی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه چیزکیک کدو حلوایی
- کدو حلوایی گرد: 1 عدد
- پنیر خامهای: 200 گرم
- خامه صبحانه: 85 گرم
- شیر: 35 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- شکر: 50 گرم
- نشاسته ذرت: 8 گرم
- وانیل: 1 قاشق چایخوری
- پوره کدو حلوایی: 200 گرم
- پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه چیزکیک کدو حلوایی
![]()
برای درست کردن این چیزکیک خاص و خوشمزه ابتدا کدو حلوایی گرد را از وسط برش بزنید، طوری که یک نیمدایره کامل داشته باشید.
تخمهای کدو را از داخل نیم دایره خوب خالی کنید.
نیم دایره کدو را داخل سینی فر یا قابلمه نسوز بگذارید و داخل فر 180 درجه به مدت حدود 1 ساعت قرار بدهید تا کدو نیمپز شود.
در این فاصله باید مایه پنیری را آماده کنید.
پنیر خامهای، خامه صبحانه، نشاسته ذرت، شیر، وانیل، پودر دارچین و شکر را داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید.
حالا پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و هم بزنید و در آخر تخم مرغها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
کدوی نیمپز شده را از فر خارج کنید.
داخل یک قالب گرد بزرگ یا ماهی تابه گود نسوز که دیواره بلند باشد را فویل پهن کنید و دیوارهها را هم با فویل بپوشانید.
حالا کدو نیمپز را داخل قالب و روی فویل قرا بدهید. مایه پنیری را داخل کدو بریزید و با قاشق صاف کنید.
روی ظرف را فویل بکشید و ظرف را داخل فر 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم قرار بدهید تا چیزکیک بپزد.
بعد از اینکه چیزکیک از حرارت افتاد، آن را همراه با همان قالب به مدت یک شب داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند، سپس از قالب خارج کنید و داخل ظرف سرو بگذارید.
برای تزیین روی چیزکیک میتوانید از پودر دارچین و خامه فرم گرفته استفاده کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ پنیر ماسکارپونه پنیر مخصوصی است که برای تهیه چیز کیک و دسرهای پنیری از آن استفاده میشود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاههای مواد غذایی در دسترس نیست، میتوانید به جای آن از پنیرهای خامهای معمولی مانند پنیر ویلی استفاده کنید که کم نمک باشند، همچنین چربی کمتری داشته باشند.
ـ کدو حلوایی یکی از انواع گیاهان علفی است که طعم شیرین و بافت نرم و لطیفی دارد. کدو حلوایی همچنین بسیار کم کالری است. کدو حلوایی سرشار از ریزمغزهایی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند؛ همچنین دارای مقادیر زیادی کاروتنوئید است.
هنگام خرید کدو حلوایی به این نکات توجه کنید:
1ـ به رنگ کدو حلوایی دقت کنید. اگر کدو حلوایی رنگی مایل به سبز داشته باشد؛ یعنی بیمزه و نرسیده است. کدو حلوایی شیرین و خوشمزه نارنجی خوشرنگ است.
2ـ کدو حلوایی در دو نوع گرد و خمرهای در بازار موجود است؛ ولی کدو حلوایی گرد طعم و مزه بهتری دارد.
3ـ هنگام خرید حتما روی سطح کدو را کمی با دست فشار بدهید. اگر نشانهای از شل بودن یا لهیدگی در آن مشاهده کردید، از خرید آن کدو صف نظر کنید.
4ـ کدوهایی را انتخاب کنید که پوست سفت، صاف و بدون چروک دارند.
5ـ کدویی را انتخاب کنید که روی پوستش لکههای کمتری داشته باشد.
6ـ کدو حلوایی شیرین سنگین است.
ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن میشنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمیتوان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را میتوانید در بستهبندیهای بهداشتی از فروشگاههای مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.