طرز تهیه پنکیک لیمو؛ صبحانه متفاوت با عطر تابستان

پنکیک لیمو نوعی پنکیک بسیار خوشمزه و خوشبو است که از ترکیب مواد پنکیک با آب لیموترش تهیه میشود.
فراروـ پنکیک یا کیک تابهای نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که مایه آن به صورت خمیری شل است و داخل ماهی تابه روی اجاق گاز پخته میشود. پنکیک دستورالعملهای پخت متفاوتی دارد؛ اما شیر، تخم مرغ و روغن ازجمله مواد اولیه اصلی برای پخت پنکیک هستند. پنکیک بیشتر به عنوان یک صبحانه خوشمزه و مشهور در بسیاری از هتلها و رستورانها سرو میشود؛ همچنین یک میان وعده خوشمزه و جذاب برای کودکان است. پنکیک لیمو نوعی پنکیک بسیار لطیف و خوشمزه است که به دلیل داشتن آب و زست لیمو ترش عطر و طعم فوقالعادهای دارد. اگر دوست دارید این پنکیک خوشمزه و خاص را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش پنکیک لیمو همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه پنکیک لیمویی
نشاسته ذرت: 20 گرم
آرد قنادی: 85 گرم
شکر: 20 گرم
بکینگپودر: 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 1 عدد
ماست شیرین و ساده: 105 گرم
آب لیمو ترش تازه: 2 قاشق غذاخوری
زست لیمو ترش: 1 قاش چایخوری
روغن: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پنکیک لیمو
برای درست کردن این پنکیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ، شکر، ماست، آب لیمو و زست لیمو ترش را داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید، سپس آرد، نشاسته ذرت و بکینگپودر را با هم مخلوط و به مواد بالا اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. یک ماهی تابه نچسب را انتخاب کنید و با 1 قاشق روغن کف ماهی تابه را چرب کنید. ماهی تابه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید تا کاملا داغ شود. حالا یک ملاقه کوچک از مایه پنکیک بردارید و داخل ماهی تابه بریزید. حدود 3 دقیقه زمان بدهید تا یک طرف پنکیک سرخ شود، سپس پنکیک را برگردانید و 3 دقیقه دیگر زمان بدهید تا سمت دیگر پنکیک هم سرخ شود. حالا پنکیک لیمو خوشمزه ما آماده سرو است که میتوانید آن را همراه با عسل، نوتلا، سس شکلاتی و انواع میوه مثل موز و توت فرنگی سرو کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ وقتی مایه پنکیک را داخل ماهی تابه ریختید، میتوانید درب ماهی تابه را ببندید تا پنکیک بهتر پف کند.
ـ به شعله اجاق گاز توجه داشته باشید. اگر حرارت اجاق گاز زیاد باشد، پنکیک شما قبل از اینکه بپزد، میسوزد و پف نخواهد کرد.
ـ زست به پوست پرتقال یا پوست لیمو رنده شده میگویند که عطر خوبی به دسر میدهد. برای تهیه زست باید هنگام رنده کردن پوست پرتقال توجه داشته باشید که فقط قسمت رنگی و رویی پوست پرتقال را رنده کنید و وقتی قسمت سفید پوست دیده شد، دیگر رنده نکنید، چون قسمتهای سفید پوست تلخ هستند و موجب تلخی دسر میشوند. زست را همیشه به صورت تازه به دسر اضافه کنید و نگذارید بماند.
ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن میشنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمیتوان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را میتوانید در بستهبندیهای بهداشتی از فروشگاههای مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.