ترنج موبایل
کد خبر: ۸۸۴۱۷۱

طرز تهیه کیک هویج برزیلی؛ کیک هویج متفاوت و خوشمزه

طرز تهیه کیک هویج برزیلی؛ کیک هویج متفاوت و خوشمزه

کیک هویج برزیلی نوعی روش پخت متفاوت کیک هویج با طعم و بافت فوق‌العاده است.

تبلیغات
تبلیغات

فراروـ کیک‌ها از جمله دسرها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می‌شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. کیک هویج ازجمله کیک‌های میوه‌ای است که به دلیل داشتن هویج، گردو و دارچین عطر بسیار دلچسبی دارد.

به گزارش فرارو؛ کیک هویج برزیلی نوعی روش طبخ کیک هویج است که دستور پخت متفاوتی دارد و مواد اولیه آن با کیک‌های هویج مرسوم فرق دارد. این کیک هویج با نوعی کرم شکلاتی مخصوص سرو می‌شود که طعم دلپذیری دارد و بسیار خوش‌بافت و خوش‌رنگ است. اگر دوست دارید این کیک هویج متفاوت و خوشمزه را در منزل با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک هویج برزیلی همراه ما باشید.

مواد لازم برای پخت کیک هویج برزیلی

  • هویج خرد شده:320 گرم
  • تخم مرغ: 5 عدد
  • روغن مایع: 230 گرم
  • شکر: 300 گرم
  • بکینگ‌پودر: 10 گرم
  • مواد لازم برای کرم روی کیک
  • شیرعسلی: 1 قوطی
  • خامه صبحانه: 200 گرم
  • شیر: 200 گرم
  • پودر کاکائو: 4 قاشق غذاخوری سرپر
  • شکلات تخته‌ای: 100 گرم
  • کره: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک هویج برزیلی

کیک هویج برزیلی

برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا هویج خام خرد شده، تخم مرغ‌ها، شکر و روغن مایع را داخل دستگاه مخلوط‌کن یا پارچ غذاساز بریزید و دستگاه را یکی دو دقیقه روشن کنید تا همه مواد به صورت کاملا یکدست با هم مخلوط شوند.

حالا مواد میکس شده را داخل یک کاسه مناسب خالی کنید و مخلوط آرد و بکینگ‌پودر را که از قبل مخلوط و الک کرده‌اید، کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی از یک جهت هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.

کف قالب موردنظرتان را چرب یا کاغذ روغنی پهن کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب را داخل فر 180 درجه که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت 45 دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد.

بعد از پخت، قالب را از کیک خارج کنید و اجازه بدهید کمی خنک شود، سپس کیک را از قالب خارج کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

در این فاصله باید کرم روی کیک را درست کنید. شیرعسلی، شیر، پودر کاکائو و شکلات تخته‌ای را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار بدهید و مدام هم بزنید تا کرم شروع به جوشیدن کند، سپس حرارت را کم کنید و اجازه بدهید کرم حدود 10 دقیقه بجوشد و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و خامه صبحانه به دمای محیط رسیده و کره را به کرم اضافه کنید و هم بزنید.

روی کرم را با کیسه فریزر بپوشانید و در دمای محیط قرار بدهید تا کاملا خنک شود، سپس کرم را روی کیک که کاملا خنک شده است، بریزید و با لیسک پخش کنید. در این مرحله کیک هویج برزیلی خوشمزه و خاص ما آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم برای تهیه کیک در منزل

کیک هویج برزیلی

1- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید. بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک مثل پودر کاکائو را ۳ بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می‌شود و درنتیجه بافت کیک شما بهتر می‌شود.

2- دقیق بودن دمای فر در پخت کیک نقش بسیار مهمی دارد. وقتی قالب را در فر می‌گذارید، باید دقیقاً به همان دمای گفته شده در دستور رسیده باشد و در طول پخت هم تغییر دما ندهد. معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر‌های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ممکن است در فر شما با این دما و مدت نتیجه مطلوب حاصل نشود و این مسئله به این دلیل است که در واقع فر شما به آن دمای گفته شده نرسیده است یعنی شما فر را روی درجه 175 تنظیم کرده‌اید؛ اما در واقع دمای واقعی فر شما 175 نیست و ممکن است کم‌تر یا بیش‌تر از این دما بوده باشد.

کسانی که سابقه پخت شیرینی و کیک را دارند، معمولاً قلق فری که از آن استفاده می‌کنند، دست‌شان هست. مثلاً می‌دانند اگر در دستور گفته شده دمای 175 درجه در فری که استفاده می‌کنند، این دما روی درجه 185 حاصل می‌شود. اگر زیاد با فر کار نکرده‌اید و دمای فرتان را نمی‌دانید، بهترین کار تهیه دماسنج فر است.  همان‌طور که گفتیم، دمای بیش‌تر فرها دقیق نیست. استفاده از دماسنج فر بسیار ساده است و باید آن را به طبقه فر آویزان کنید.

به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستور‌ها گفته می‌شود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می‌کنید و دماسنج فر ندارید، دما را حدود 10 درجه سانتی‌گراد بیش‌تر بگذارید. دمایی که گفته می‌شود، باز هم به فر شما بستگی دارد و باید قلق فر دست‌تان بییاد. با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد.

3- سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانه‌های استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ زیرا در تهیه کیک و شیرینی اندازه‌های دقیق مواد اولیه بسیار مهم است. اندازه‌گیری با ترازوی دیجیتال نسبت به پیمانه‌ها دقیق‌تر است. خیلی از افراد طریقه صحیح استفاده از پیمانه‌ها را نمی‌دانند؛ بنابراین اگر برایتان مقدور است، حتماً ترازوی دیجیتال تهیه کنید.

 اگر خواستید با پیمانه اندازه‌گیری کنید، برای اندازه‌گیری مواد خشک مثل آرد و پودر کاکائو قبل از پیمانه زدن، مواد را با قاشق هم بزنید. چون این مواد بعد از مدتی حالت فشرده پیدا می‌کنند. نکته مهم دیگری که در فرآیند پیمانه زدن باید رعایت کنید، این است که مواد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و به هیچ عنوان پیمانه را داخل ظرف حاوی مواد نزنید؛ چون در این حالت اندازه‌ها دقیق نمی‌شوند. وقتی مواد را داخل پیمانه می‌ریزید، نباید سرپر و گنبدی شکل باشد.

4- همیشه زمان به هم زدن تخم مرغ چندین‌بار همزن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذره‌ای از تخم مرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشد، وگرنه با وجودی که از وانیل و یا اسانس استفاده می‌کنید، باز کیک بوی تخم مرغ می‌گیرد. خیلی از افراد فکر می‌کنند که وانیل و طعم دهنده‌ها بوی بد تخم مرغ را از بین می‌برد. درحالی‌که این فکر اشتباه است. آن‌چه بوی بد تخم مرغ را از بین می‌برد، درست هم زدن تخم مرغ است. پس این مرحله را بادقت انجام دهید.

5- در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مطلوبی نمی‌گیرد. همیشه باید قالبی انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید، 1/3  قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید بار اول متوجه نشوید که چه قالبی مناسب است. باید چندبار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازه‌ها عادت کند و  بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.

6- نکته مهم دیگر در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالب‌های متنوع و گران‌قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید قالب مراجعه می‌کنید باتوجه به تنوع ممکن است در انتخاب قالب سر درگم شوید. یکی از بهترین قالب‌ها برای تهیه انواع کیک که نسبت به سایر قالب‌ها قیمت مناسبی هم دارد. قالب‌های گالوانیزه است که معمولاً از همه لوازم قنادی‌ها می‌توانید تهیه کنید و در طرح‌ها و شکل‌های مختلف موجود است.

7- یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات‌تان هدر می‌رود، زیرا در این صورت کیک شما پف نمی‌کند.

8- درنهایت اینکه سعی کنید از مواد اولیه مرغوب در پخت کیک و شیرینی استفاده کنید. اگر مواد شما مرغوب نباشد، به هیچ عنوان نتیجه مطلوبی نمی‌گیرید. به عنوان مثال ممکن است همه نکات را رعایت کرده باشید؛ اما درنهایت کیک شما سفت شده است. این امر می‌تواند به این دلیل باشد که از آرد مرغوب استفاده نکرده‌اید.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات