ترنج موبایل
کد خبر: ۸۷۶۳۳۵

طرز تهیه سوپ کرمی فرانسوی؛ پیش‌غذای خاص و خوشمزه

طرز تهیه سوپ کرمی فرانسوی؛ پیش‌غذای خاص و خوشمزه

سوپ کرمی فرانسوی نوعی سوپ سفید بسیار لطیف و خوشمزه است که با سسی از شیر و خامه تهیه می‌شود.

تبلیغات
تبلیغات

فراروـ سوپ یکی از محبوب‌ ترین پیش‌غذاهای دنیاست که در بسیاری از رستوران‌ها به صورت پیش‌غذا و غذای اصلی در انواع و طعم‌های گوناگون سرو می‌شود. سوپ همچنین به دلیل داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و می‌تواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی به‌خصوص وعده شام باشد.

به گزارش فرارو؛ سوپ کرمی فرانسوی نوعی سوپ مشهور و بسیار خوشمزه است که از ترکیب بلغور گندم با آب مرغ و سسی از شیر و خامه و قارچ و کره تهیه می‌شود. این سوپ بسیار نرم و لطیف است و می‌تواند برای پیش غذا در مهمانی‌ها یک انتخاب عالی باشد. اگر دوست دارید این سوپ خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه سوپ کرمی فرانسوی همراه ما باشید.

مواد لازم برای پخت سوپ کرمی فرانسوی

  • بلغور جو: 1 پیمانه
  • شیر پر چرب: 4 پیمانه
  • قارچ بلانچ شده: 1 پیمانه
  • آب مرغ یا عصاره: 2 پیمانه
  • سینه مرغ پخته: 1 لیوان
  • خامه صبحانه: 4 قاشق سوپ‌خوری
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • پودر جوز هندی: 1 قاشق چای‌خوری
  • کره: 50 گرم
  • آرد سفید: 2 قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه سوپ کرمی فرانسوی

سوپ شیر

برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا بلغور گندم را به مدت 2 ساعت خیس کنید، سپس همراه با 2 لیوان آب بگذارید روی اجاق گاز تا بپزد و آب بلغور کاملا کشیده شود.

حالا آب مرغ را همراه با نمک و فلفل قرمز به بلغور پخته شده اضافه کنید و حرارت اجاق گاز را متوسط کنید تا بلغور کم کم با آب مرغ بجوشد و بعد سینه مرغ پخته را اضافه کنید. در این فاصله کره را داخل یک ماهی تابه گود قرار بدهید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب شود، سپس آرد گندم را اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت بدهید تا بوی آرد بلند شود.

جوز هندی را اضافه کنید و هم بزنید و بعد نیمی از شیر را کم کم اضافه کنید و فوری هم بزنید تا آرد گلوله نشود. بعد از اینکه آرد و شیر کاملا حل شد، بقیه شیر را اضافه کنید و هم بزنید.

حالا قارچ بلانچ شده را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه بدهید این ترکیب روی حرارت گاز شروع به جوشیدن کند.

در آخر خامه صبحانه را که به دمای محیط رسیده است، اضافه کنید و هم بزنید تا با سس مخلوط شود، سپس اجاق گاز را خاموش کنید. این ترکیب را به مخلوط بلغور و آب مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

اجازه بدهید سوپ 5 دقیقه بجوشد، سپس اجاق گاز را خاموش کنید. سوپ خوشمزه کرمی ما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم برای پخت سوپ کرمی فرانسوی

ـ برای درست کردن این سوپ می‌توانید به جای آب مرغ از دو عدد قرص استاک مرغ حل شده در دو لیوان آب جوش استفاده کنید. استاک یا آب گوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات از حرارت دادن استخوان‌ها به همراه سبزیجات ساقه‌ای و تعداد محدودی ادویه تهیه می‌شوند. استاک در انواع سوپ‌ها، انواع سس‌ها، خورشت‌ها و البته بسیاری از غذا‌های دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد و تأثیر بسیاری در طعم و مزه غذا‌ها دارد. می‌توانید استاک را خودتان در منزل تهیه کنید یا اینکه به صورت آماده از سوپر مارکت‌ها خریداری کنید. به این نکته توجه داشته باشید که در ترکیبات استاک نمک وجود دارد؛ پس در صورتی‌که از آن استفاده می‌کنید، در آخر غذا را مزه کنید و اگر نیاز بود، نمک اضافه کنید.

ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است، همچنین در پیش‌گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه‌های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچ‌هایی را که روی پوست آنها لکه قهوه‌ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید. برای بلانچ کردن قارچ ابتدا باید قارچ‌ها را خرد کنید (اگر قارچ دکمه‌ای ریز تهیه کرده‌اید، نیازی به خرد کردن نیست). دو لیوان آب را همراه با یک قاشق غذاخوری نمک و یک قاشق غذاخوری سرکه داخل یک قابلمه بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید.؛ سپس قارچ را اضافه کنید و اجازه بدهید 30  ثانیه بجوشد. بعد قارچ‌ها را از آب جوش خارج کنید و داخل آب یخ بریزید. بعد از یک دقیقه قارچ را از آب یخ بیرون بیاورید و داخل آبکش بریزید و فشار بدهید تا آب اضافه آن خارج شود؛ سپس قارچ‌ها را داخل یک ظرف دیگر بریزید و نصف لیوان سرکه داخل آن بریزید و کنار بگذارید. با این روش قارچ‌ها سفید می‌مانند و داخل ترشی تغییر رنگ نمی‌دهند. 

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات