طرز تهیه سالاد سیب لهستانی

سالاد سیب لهستانی یکی از انواع سالادهای سرد است که برای تهیه آن از سیب سبز ترش و سبزیجاتی مانند هویج، پیاز، نخود فرنگی، خیارشور و... استفاده میشود.
فراروـ سالادها یکی از محبوبترین و متنوعترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیشتر به عنوان پیش غذا سرو میشوند؛ اما خیلی از آنها به دلیل ترکیباتی که دارند، میتوانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالادها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنیهایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آبلیمو، آبغوره و... تشکیل میشوند که معمولاً به صورت سرد سرو میشوند و ممکن است علاوهبر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آنها اضافه شود که در این صورت ارزش غذاییشان بیشتر میشود و میتوان آن را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.
سالاد سیب لهستانی یکی از انواع سالادهای سرد است که در ترکیبات آن از میوه سیب تازه استفاده میشود و قرار گرفتن طعم سیب ترش در کنار سبزیجاتی مانند هویج، کرفس، سیب زمینی و نخود فرنگی طعم جدید و دلچسبی را به وجود میآورد. این سالاد با داشتن مواد مغذی و سبزیجات سرشار از فیبر است و یک وعده غذایی کامل محسوب میشود که میتوان آن را جایگزین غذای اصلی کرد. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد سیب لهستانی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سالاد سیب لهستانی
هویج آبپز: ۲ عدد
پیاز قرمز: ۱ عدد
سیب سبز: ۱ عدد
ساقه کرفس: ۵ عدد
نخود فرنگی: نصف لیوان
خیار شور: ۵ عدد
گردوی خرد شده: نصف پیمانه
ماست هم زده: ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به سیب
نکات مربوط به سس مایونز

نکات مربوط به پیاز

پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش میتوان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوهبر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچها هم انتخاب مناسبی است. پیازهای قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمیدهند؛ بنابراین برای پخت و پز معمولاً مورد استفاده قرار نمیگیرند.
طرز تهیه سالاد سیب لهستانی

۲ ـ ساقه کرفس و سیب سبز را هم به صورت نگینی خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید.
۳ ـ خیار شور و پیاز را هم به صورت نگینی خرد کنید و به مواد سالاد بیفزایید.
۴ ـ نخود فرنگی پخته را همراه با گردوی خرد شده داخل مواد سالاد بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
۵ ـ داخل یک کاسه جداگانه ماست هم زده را همراه با سس مایونز، سس خردل، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و به ظرف سالاد اضافه کنید؛ سپس همه مواد سالاد را به خوبی زیر و رو کنید و هم بزنید تا تمام مواد کاملا با سس آغشته شوند. سالاد آماده را داخل ظرف سرو مورد نظر بریزید و به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود؛ سپس سرو کنید. نوش جان