طرز تهیه خورش داوود پاشا، غذای محبوب ترکیهای

ازجمله غذاهای محبوب و معروف کشور ترکیه خورش داوود پاشاست که شباهت زیادی به خورش فسنجان ایرانیها دارد و از ترکیب کوفته قلقلی با رب انار و نعناع داغ تهیه میشود.
فراروـ خورش داوود پاشا یکی از مشهورترین و محبوبترین خورشهای کشور ترکیه است که با کوفته قلقلی تهیه میشود. این خورش خوشمزه در ایران هم طرفداران زیادی دارد و شاید دلیل آن شباهت ظاهری این خورش با خورش فسنجان است، تا جایی که به آن فسنجان ترکیهای هم میگویند. خورش داوود پاشا طرز تهیه بسیار آسانی دارد و میتوانید بهراحتی آن را در منزل تهیه کنید.
به گزارش فرارو، اگر از غذاهای تکراری خسته شدهاید و دوست دارید غذایی جدید را در برنامه غذایی خانواده بگنجانید، پیشنهاد ما به شما خورش داوود پاشاست. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش داوود پاشای اصیل ترکیه را همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به طبخ این خورش با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.
مواد لازم برای تهیه خورش داوود پاشا
پیاز: ۳ عدد
رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری
نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش: دو لیوان
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به گوشت
نکات مربوط به رب انار

طرز تهیه خورش داوود پاشا
گوشت + ۲ پیاز رنده شده + فلفل سیاه + زردچوبه + نمک را کاملاً با دست ورز دهید. اگر وقت دارید گوشت را در ظرف در بسته چند ساعت در یخچال استراحت بدهید. سپس کوفتهها را درست کنید. به این صورت که از گوشت به اندازه گردو بردارید و در دستتان فرم بدهید. سپس در ظرف مورد نظر چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و اجازه دهید گوشت خودش را بگیرد. تا وقتی که گوشت خودش را نگرفته است، با قاشق هم نزدید. فقط هرز گاهی به کمک دسته تابه گوشتها را جا به جا کنید که نسوزد. بعد از اینکه گوشت خودش را گرفت، حرارت را متوسط کنید و اجازه بدهید گوشت خوب سرخ شود.
اگر این کار را انجام دهید، بعد از پخت با این مشکل مواجه میشوید که گوشت بوی زهم میدهد. پس نباید آب پیاز را کامل بگیرید. وقتی پیاز را رنده کردید، چند دقیقه آن را کنار بگذارید و فقط آبی را که از پیاز جدا میشود، بگیرید. بقیه پیاز را به گوشت اضافه کنید. اصلاً نیازی به فشار دادن پیاز و گرفتن تمام آب آن نیست. کوفته قلقلیهای آماده شده را کنار بگذارید.

۲ ـ یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و توی قابلمه بریزید. به پیاز کمی روغن اضافه کنید و قابلمه را روی اجاق گاز بگذارید. پیاز را با روغن کمی تفت بدهید تا نرم و سبک شود. سپس مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید و چند دقیقه دیگر پیاز را تفت بدهید. حالا نعناع خشک را اضافه کنید و چند ثانیه تفت بدهید. توجه داشته باشید که شعله اجاق گاز کم باشد؛ زیرا نعناع خشک خیلی زود در روغن میسوزد. سپس کوفته قلقلیهای آماده را توی قابلمه بریزید و با پیاز و نعناع تفت بدهید. در مرحله آخر رب انار را همراه با دو لیوان آب جوش مخلوط کنید و سپس به قابلمه خورش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رب انار کاملا در خورش حل شود. بعد درب قابلمه را بگذارید و شعله اجاق گاز را کم کنید و اجازه بدهید خورش بپزد و به روغن بیفتد. حدود یک ساعت بعد خورش داوود پاشا آماده است که میتوانید آن را در ظرف سرو بکشید و همراه با کته زعفرانی میل کنید. نوش جان