طرز تهیه کیک سینامون خانگی، عصرانهای خوش عطر و جذاب

کیک سینامون یکی از انواع خوش عطر و لطیف کیکهاست که در مواد میانی آن از دارچین استفاده شده است و به همین دلیل طعم مطبوعی دارد. در این مطلب طرز تهیه کیک سینامون تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.
فراروـ کیکها یکی از محبوبترین شیرینیجات در سراسر دنیا هستند که در طعمها، اشکال و رنگهای بسیار متنوع تهیه میشوند. سینامون در زبان انگلیسی به معنای دارچین است و از آنجا که در تهیه این کیک و در مواد میانی آن از پودر دارچین استفاده شده است، به این نوع کیک، کیک سینامون میگویند. کیک سینامون کیکی بسیار خوش عطر با بافتی لطیف و نرم است که میتوانید با روشی آسان در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در کنار چای لذت ببرید. در این مطلب با آموزش کیک سینامون خانگی همراه با نکات طلایی و مهم برای پخت کیک با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک سینامون
تخم مرغ: 4 عدد
شکر: 1 لیوان
بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
روغن مایع: دو سوم لیوان
ماست پرچرب: دو سوم لیوان
مواد میانی کیک سینامون
پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین: 1 قاشق مرباخوری
شکر: 2 قاشق غذاخوری
قبل از تهیه هر نوع کیک و شیرینی باید این نکات را در مورد مواد اولیه رعایت کنید تا نتیجه مطلوبتری بگیرید
همیشه وقتی مواد اولیه را آماده کردید و روی میز کار قرار دادید، قبل از شروع به کار فر را روشن کنید؛ چون برای تهیه هر نوع کیک یا شیرینی باید فر را از قبل روشن کنید تا موقعی که خواستید کیک را در فر بگذارید، فر کاملاً گرم شده باشد.

3-سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانههای استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ زیرا در تهیه کیک و شیرینی اندازههای دقیق مواد اولیه بسیار مهم است.
4- همیشه زمان به هم زدن تخممرغ چندین بار همزن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذرهای از تخممرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشد. در غیر این صورت با وجود اینکه از وانیل و یا اسانس استفاده میکنید، باز هم کیک بوی تخممرغ میگیرد.

6- یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات شما هدر میرود؛ زیرا کیک شما پف نمیکند.
7-در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مطلوبی نمیگیرید. همیشه باید قالبی را انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید، 3/1 قالب شما خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید بار اول متوجه نشوید چه قالبی مناسب است. باید چند بار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازهها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.
9- نکته مهم دیگر در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالبهای متنوع و گرانقیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید قالب مراجعه میکنید، باتوجه به تنوع ممکن است در انتخاب قالب سردرگم شوید. یکی از بهترین قالبها برای تهیه انواع کیک که نسبت به سایر قالبها قیمت مناسبی هم دارد، قالبهای گالوانیزه است که معمولاً میتوانید آنها را از همه لوازم قنادیها تهیه کنید. این قالبها در طرحها و شکلهای مختلف موجودند
طرز تهیه کیک سینامون

علت پف نکردن کیک چیست؟

1ـ تخم مرغ سرد که بلافاصله از یخچال خارج و به مواد اضافه شود، باعث میشود کیک پف نکند.
2ـ ممکن است مقدار مایعاتی مثل شیر، آب و یا ماست دقیق نباشد و کمتر یا بیشتر توی کیک ریخته باشید که باعث رقیق شدن بیش از حد کیک یا غلیظ شدن بیش از حد آن شود.
3ـ اگر مواد کیک را از ابتدا خوب هم نزده باشید و یا وقتی آرد را به مایه کیک اضافه کردید، به صورتی دوارنی و از یک جهت هم نزنید، کیک شما پف نخواهد کرد.
4ـ ممکن است دمای فر بیش از حد زیاد یا بیش از حد کم بوده است. اگر دما خیلی زیاد باشد، کیک پف نمیکند، میسوزد و یا وسط کیک خام میماند و اگر دمای فر کمتر باشد، کیک ابتدا پف میکند و به مرور پفش را از دست میدهد.
5ـ اگر فر سرد باشد و از قبل گرم نشده باشد، کیک شما بهخوبی پف نمیکند.
6ـ هرگز از کره سرد برای داخل کیک استفاده نکنید و آن را از قبل آب کنید.
7ـ اگر نسبت بکینگ پودر به آرد کم باشد یا بکینگ پودر کهنه و تاریخ مصرف گذشته باشد، پف کیک را از بین میبرد.
8ـ اندازه قالبی که انتخاب میکنید، بسیار مهم است و نباید نسبت به مایه کیک خیلی بزرگ یا خیلی کوچک باشد. به طور معمول یک سوم قالب باید پر از مایه کیک باشد و یا اندازه دو بند انگشت از سر قالب خالی بماند.
9ـ در تهیه کیک و بین آماده کردن و اضافه کردن مواد فاصله نیاندازید. سعی کنید همیشه مواد را از قبل آماده کنید تا مراحل تهیه مایه کیک بیش از حد طول نکشد. هرگز نباید بین تهیه کیک و پخت آن بیش از نیم ساعت فاصله بیاندازید؛ زیرا کیک رطوبت خود را از دست میدهد و پف نمیکند.
10ـ اگر روغن یا کره را بیش از مقداری که در دستور گفته شده است بریزید، کیک بیش از حد چرب میشود و پف نمیکند.