ببینید؛ مسابقه ملی آشپزی با گوشت سگ در کره شمالی

مسابقه ملی آشپزی با گوشت سگ در کره شمالی برگزار شد.
رسانههای دولتی کره شمالی از برگزاری یک مسابقه سراسری آشپزی با گوشت سگ در پیونگیانگ خبر دادند که حدود ۲۰۰ سرآشپز از سراسر کشور در آن شرکت داشتند.
به گزارش فرارو، این غذا که در داخل کشور به نام «گوشت شیرین» شناخته میشود، یکی از غذاهای سنتی مورد حمایت دولت کره شمالی است.
این رقابت چهار روزه در خیابان ریومیونگ و در محل جشنواره غذا برگزار شد. طبق گزارش تلویزیون مرکزی کره، تعداد شرکتکنندگان نسبت به سال گذشته دو برابر شده است. غذاهایی مانند سوپ سنتی گوشت سگ (تانگوگی) توسط شرکتکنندگان طبخ و ارائه شد.
یک مقام دولتی این سوپ را «منبع سنتی انرژی در تابستان» توصیف کرد و هدف از مسابقه را ارتقای مهارتهای آشپزی و تبادل تجربیات دانست.
این در حالی است که گوشت سگ در سال ۲۰۲۲ به عنوان «میراث فرهنگی ناملموس منطقهای» در کره شمالی ثبت شد، اما کره جنوبی قانونی تصویب کرده که فروش و پرورش سگ برای مصرف غذایی را از سال ۲۰۲۷ ممنوع میکند.
برخی کارشناسان این اقدام کره شمالی را تلاشی برای جلب توجه به فرهنگ خود و انحراف افکار عمومی از بحران کمبود غذا در کشور میدانند.