رییس علوم پزشکی تهران: کار کرونا از موج گذشته، گرفتار همهگیری هستیم

نمودارهای ورود و خروج و بستری بیماران در بیمارستانها نشان میدهد که کار از موج اول، دوم و سوم گذشته و ما با اپیدمی ممتدی روبرو هستیم؛ روند همهگیری ادامه دارد و هرروز با شرایط جدیدی روبرو میشویم.
وی تاکید کرد: این دفاع بهمراتب بزرگتر و سختتر از آن دوران است و نیاز به سربازان تخصصیتر و پشتوانه اقتصادی بیشتری دارد لذا در هر جایگاهی که در خدمت به مردم و کشور هستیم باید قدر آن را بدانیم و افرادی که مسوولیت بیشتری دارند؛ وظایف سنگینتری برعهده دارند و کوچکترین برخورد و خطا در تصمیمگیریآنها ثبت میشود و سالهای بعد آیندگان آن را تحلیل و قضاوت میکنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران از همکاران خود در این دانشگاه به ویژه در بیمارستانهای وابسته خواست خستگی خود را نادیده بگیرند و پنهان کنند. کریمی گفت: به همه همکاران بیمارستانها به خصوص آنهایی که در صف مقدم کارزار هستند، اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی که پشتصحنه و گاهی روی صحنه برنامهریزی و حمایت میکنند و بهتمامی تیم این دانشگاه بهعنوان سربازان دفاع مقدس که بدون چشم داشت درحالیکه هم خودشان و هم خانوادههایشان در معرض خطر هستند، خداقوت و خسته نباشید میگویم و از صمیم قلب از خدماتی که ارایه میدهند، تشکر میکنم و میخواهم خستگیهای خود را پنهان کنند.
وی به شرایط سختی که بیمارستانها با آن روبرو هستند، اشاره کرد و افزود: نمودارهای ورود و خروج و بستری بیماران در بیمارستانها نشان میدهد که کار از موج اول، دوم و سوم گذشته و ما با اپیدمی ممتدی روبرو هستیم؛ روند همهگیری ادامه دارد و هرروز با شرایط جدیدی روبرو میشویم.
دانشگاه علوم پزشکی تهران با واگذاری بخشهای آموزشی و درمانی مخالف است
دانشگاه علوم پزشکی تهران از حاشیه دوری کند
وی همچنین بر حفظ تعادل در نحوه خدمترسانی بیمارستانهای زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران تأکید کرد و گفت: بیمارستانها باید از تمامی ظرفیت خود برای حفظ جان بیماران استفاده کنند. در کنار آن باید به خاطر داشته باشیم که حفظ جان بیماران، اداره اقتصادی بیمارستانها و آموزش فراگیران نیز برعهده بیمارستانها است و باید بهگونهای برنامهریزی کنند که به همه این ابعاد توجه شده تا به بیمارستانها لطمهای وارد نشود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین بر استفاده حداکثری از ظرفیت تختهای بیمارستانی تأکید کرد و گفت: پیش از افزایش نرخ دلار، هزینه هر تخت بیمارستانی یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بود، این درحالی است که بیمارستانهای یاس و رازی تختهای خالی دارند که با کمک سایر بیمارستانها میتوانند از این ظرفیت بهینه استفاده کنند. در چنین شرایطی تعجب میکنم بعضی بیمارستانها بازهم پیگیر افزایش تخت هستند.