داور برنامه عصر جدید در دانشکده علوم اجتماعی به دانشگاه تاخت
بشیر حسینی، رائفیپور جدید؟!

ناظران و منتقدان میگویند صداوسیما به دنبال آن است که بشیر حسینی را به چهرهای تازه در فضای رسانهای کشور بدل کند. حسینی هم قابلیتهای خود را برای تبدیل شدن به یک سلبریتی نشان داده است.

به گزارش فرارو، احسان علیخانی، بشیر حسینی و آریا عظیمی نژاد به عنوان عوامل برنامه عصر جدید در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران حضور یافتند تا در نشستی با حضور دانشجویان و اساتید دانشگاه به بررسی "عصر جدید" و نقاط ضعف و قوت آن بپردازند. اما این نشست به جای آنکه به "عصر جدید" بپردازد تبدیل به عرصهای تازه برای جولان بشیر حسینی شد. این داور برنامه عصر جدید در پاسخ به انتقادات اساتید و دانشجویان به این برنامه به تندی به آنها تاخت.
بشیر حسینی انتقادات را کلی گویی خواند و گفت: "قطعا ما تلنت شوهای دنیا را شخم زدهایم. «کلی گویی» تکرار بدیهیات است و به نظر من رسالت دانشگاه این است که وارد مصادیق جزیی شود و این کار «دانشگاه نفتی» است که به بدیهیات و کلیات بسنده کند."
این سخنان حسینی موجی از اعتراض از سوی دانشجویان حاضر در جلسه به وجود آورد و سخنان تندی علیه حسینی و برنامه عصر جدید مطرح شد.
برخی معتقدند بشیر حسینی به هدف خود رسیده است. چرا که او با سخنانش باز هم جنجالی تازه به پا کرد و باز هم نامش در رسانهها مطرح شد. این شاید قضاوتی بی رحمانه باشد که بشیر حسینی میخواهد در رسانهها مطرح شود. اما او میتوانست در دانشکده علوم اجتماعی حرمت میزبان را رعایت کند. کاری که آریا عظیمی نژاد انجام داد و در تمام نشست سکوت کرد و نظاره گر دعواها بود.
حسینی در برنامه تازه احسان علیخانی یعنی عصر جدید حضور فعالی دارد و با نظرات عجیبش بارهای سوژه شبکههای اجتماعی شده است.
ناظران و منتقدان میگویند صداوسیما به دنبال آن است که بشیر حسینی را به چهرهای تازه در فضای رسانهای کشور بدل کند. حسینی هم قابلیتهای خود را برای تبدیل شدن به یک سلبریتی نشان داده است.
او نیز مانند چهرهای همچون علی اکبر رائفی پور عمل می کند. سخنرانی که سالهاست با عقاید و نظرات عجیبش تبدیل به یک تئوریسین فرهنگی برای بخشی از جوانان کشور شده است. جوانانی که عموما به عنوان بدنه جریان اصولگرا شناخته میشوند.
علی اکبر رائفی پور بیشتر در زمینه فرهنگ و کمی سیاست فعالیت میکند، در سوی دیگر حسن عباسی به تئوریسین سیاسی قابل برای همین بدنه سیاسی- اجتماعی تبدیل شده است. عباسی متمرکز بر مسائل سیاسی است، اما به مسائل فرهنگی هم میپردازد.
در جریان حمله آمریکا به عراق صداوسیما حسن عباسی را به یک چهره تبدیل کرد و حالا او خود را یک تئوریسین همچون کیسینجر (وزیر خارجه پیشین آمریکا) میداند.
به نظر می رسد بشیر حسینی نیز همان مسیر را طی میکند با این تفاوت که تمرکز او بر مسائل اجتماعی است. این سه چهره با نظرات عجیب و غریبشان شناخته میشوند. نظراتی که از سوی هوادارانشان بدیع و تازه به حساب میآیند و از سوی منتقدانشان بیپایه و اساس.
