طرز تهیه کوکی تیرامیسو؛ ترکیب جادویی از طعم کوکی و تیرامیسو

کوکی تیرامیسو نوعی کوکی ترکیبی است که همزمان دو طعم شگفتانگیز کوکی و تیرامیسو را برای شما ایجاد میکند.
فراروـ کوکی نوعی نان شیرینی بیسکوییتی است است که بافت بسیار تردی دارد و میتوان گفت یک شیرینی بینالمللی پرطرفدار است. جالب است بدانید که این شیرینی خوشمزه برای اولین بار در قرن هفتم و در شهر سیستان ایران پخته شد. کوکی که دستور پخت بسیار سادهای دارد، بین کودکان یک خوراکی محبوب است؛ همچنین برای پذیرایی هم از آن استفاده میشود. کوکیها در انواع شکلاتی، وانیلی، پرسی، مغزدار، یخچالی، رولی، میلهای و... تهیه میشوند که هر کدام طعم خاص خود را دارند. کوکی تیرامیسو نوعی روش پخت کوکی است که در آخر با کرمی ترکیبی از خامه و پنیر سرو میشود و طعمی ترکیبی از کوکی و تیرامیسو را برای شما ایجاد میکند. اگر دوست دارید این کوکی خوشمزه و هیجانانگیز را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کوکی تیرامیسو همراه ما باشید.
مواد لازم برای پخت کوکی تیرامیسو
تخم مرغ: 1 عدد
آرد سفید شیرینی: 130 گرم
کره: 50 گرم
شکر سفید: 60 گرم
شکر قهوهای: 10 گرم
پودر قهوه فوری: 1 قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
بکینگپودر: یک چهارم قاشق مرباخوری
مواد لازم برای کرم کوکی
پنیر ماسکارپونه: 100 گرم
خامه صبحانه: 50 گرم
پودر قند: 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: به میزان لازم
طرز تهیه کوکی تیرامیسو
برای درست کردن کوکی ابتدا شکر سفید، شکر قهوهای، کره به دمای محیط رسیده و وانیل را داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی حدود سه دقیقه هم بزنید تا یکدست شود. در مرحله بعد تخم مرغ را اضافه کنید و سه دقیقه دیگر هم بزنید و بعد همزن را کنار بگذارید. آرد و بکینگپودر را که از قبل با هم مخلوط کردهاید، به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید نه بیشتر. حالا روی خمیر را بپوشانید و ظرف خمیر را به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند. در مرحله بعد به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر بردارید و کف دستتان گرد کنید و با فاصله از هم داخل سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید. سینی را داخل فر 180 درجه که از قبل گرم کردهاید به مدت 10 دقیقه بگذارید تا کوکیها بپزد.
برای درست کردن کرم کوکی کافی است پنیر خامهای، خامه صبحانه و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و یکی دقیقه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. بعد از اینکه کوکیها پخت و خنک شد، کرم تیرامیسو را داخل قیف بریزید و روی کوکیها پایپ کنید و در آخر روی کرم کمی پودر کاکائو الک کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ برای درست کردن کوکی باید همیشه از قبل خمیر کوکی را نیم ساعت تا یک ساعت داخل یخچال بگذارید و هنگام گلوله کردن خمیر زیادی خمیر را توی دستتان ورز ندهید تا خمیر گرم نشود. اگر سرعت عملتان در گرم کردن خمیر کم بود، حتما سینی خمیر را بعد از گلوله کردن خمیر کوکی حدود نیم ساعت دیگر در یخچال یا 5 دقیقه در فریزر قرار بدهید تا خمیر کوکی دوباره خنک شود، سپس سراغ مرحله پخت بروید.
ـ توجه کنید که بعد از اضافه کردن تخم مرغ و آرد به مایه کوکی دیگر نباید مواد را زیاد هم بزنید چون موجب سفت و خشک شدن خمیر کوکی میشود. اگر خمیر کوکی چسبنده و شل شد، نباید به آن آرد زیادی اضافه کنید، چون موجب خشک و سفت شدن کوکی بعد از پخت میشود.
ـ لطفا شکر قهوهای را از دستور پخت کوکی حذف نکنید، چون شکر قهوهای به خاطر ملاسی که دارد موجب میشود کوکی بعد از پخت بافت نرمی داشته باشد، همچنین شکر قهوهای موجب حجیم شدن کوکی میشود و طعم بهتری به کوکی میدهد.
ـ پنیر ماسکارپونه نوعی پنیر خامهای مخصوص است که برای تهیه چیز کیک و دسرهای پنیری از آن استفاده میشود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاههای مواد غذایی در دسترس نیست، میتوانید به جای آن از پنیرهای خامهای معمولی استفاده کنید که کم نمک باشند و همچنین چربی کمتری داشته باشند. پنیر لبنه هم برای تهیه این دسر مناسب است، چون نمک و چربی کمتری دارد.